Styrelse Möte med god fika…

Styrelse mötet genomfördes planenligt 15 nov, med efterföljande klubbmöte.

Det informerades om repeaterns framtid och behov av uppdatering med CTCSS ton på sändaren. Genomförandet ligger i planen och  genomförs när tid medges för en större insats och genomgång på vårkanten.

APRS stationen frodas och gör ett storartat jobb och fyller en viktig funktion i södra skärgården ner till Norrköping. Den länkar även ett stort antal Digipeaters från hela Mälardalen tidvis upp till Bollnäs och ner till Växjö och Kristinehamn i Väst.

Det börjar bli högtid att hitta ett nytt moden till APRS när vår lånade utrustning snart flyttar tillbaka till Gotland.

Bidrag tages  tacksamt till klubben sk0bj till bevarande av repeatern och APRS funktionen. Aktiviteten är låg bland medlemmarna men fyller en viktig funktion och sätter Nynäshamn på kartan.

Nu väntar repeatern på all jultrafik från julfirande besökare och Nynäshamns alla amatörer, hjälp till att svara på allmänt anrop och CQ på repeatern.

sm0mmo , sm1nvp

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.